“Que s’agiten els bojos” és el títol de l’exposició que, des del divendres 1 d’octubre i fins al 5 de desembre, romandrà penjada a la Casa de Cultura de El Campello. Les visites a aquesta exposició de Pablo Sandoval seran amb cita prèvia.

La proposta consisteix en una instal·lació de dibuixos sobre uns taulers que recorren la sala generant un recorregut circular. En ells apareixen esbossos d’una sèrie de caixes i recipients en els quals es poden guardar qualsevol cosa. Ací la relació entre el contingut i el continent viuen en connexió i es difumina la divisió entre tots dos.

Aquest projecte s’entén com un tot en el qual a partir de les categories que l’autor proposa en la peça Sistema dels elements es genera un ventall de possibilitats infinites. “En aquests grups apareixen ordenades cadascuna de les coses que són a la meua casa”, detalla.

La pràctica artística de Pablo Sandoval se centra en el context social, a analitzar com entenem el món a partir de les col·leccions i del concepte de meravella lligat als gabinets de curiositats, que sorgeixen a Europa entre el segle XVI i XVII.

En 2017 realitza la seua primera exposició individual a la sala de la Capella a Múrcia. En 2020 gana el primer premi del certamen CreaMurcia en la categoria d’Arts visuals, i la Universitat de Sevilla adquireix una de les seues peces per a la seua col·lecció. A més enguany rep un dels segons premis en les Trobades d’Art Contemporani (EAC21) i una de les seues peces formarà part de la col·lecció de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert.