Pancho Varona arriba amb «RUTA 52», gira amb la que pretén recórrer els 52 racons de l’estat espanyol.

En “Històries de Cançons” Pancho Varona fa un repàs a tota la seua carrera artística: 37 anys al costat de Joaquín Sabina i més de 100 cançons compostes amb ell, a més de treballar amb i per a altres artistes com Serrat, Llum Casal, Passió Vega, Ana Belén, Miguel Ríos, Quique González, Christina Rosenvinge, Ana Torroja, Homes G, etc. En aquest espectacle, Pancho Varona compta com van ser compostes les cançons més destacades de la seua carrera.

A més en aquest projecte ofereix l’oportunitat a músics locals perquè mostren el seu treball obrint el concert. L’encarregat serà Carlos Vudú, artista que es mou en el terreny del rock clàssic d’arrel americana, amb un ampli espectre sonor, equilibrant la balança de les influències anglosaxones de tots dos costat de l’Atlàntic. Tot això acompanyat d’uns textos amb una gran càrrega poètica, continuant així amb la tradició de grans compositors en el món del rock en castellà.

Pancho Varona en Sala Euterpe / Divendres 28 juny / 22:30h / Ant: 13€ – Taq: 15€

Ferran Exceso en acústic serà l’encarregat de tancar la temporada presentant cançons de l’última temporada de #tocatealgoferran

Ferran Exceso en Sala Euterpe / Dissabte 29 juny / 22:30h / Ant: 10€ – Taq: 12€

Dues dates excepcionals per a una fabulosa clausura de temporada.