Amb una programació per la qual han passat el Comandante Lara o Ismael Lemais i la Kiskillosa, i amb Martita de Graná i Ángel Martín en cartellera, Cultura Torrevella torna a apostar per còmics de renom nacional per al Teatre Municipal. Aquesta vegada serà Alberto Casado i Rober Cellers, que han passat de fer vídeos curts en xarxes socials a les taules de l’escenari, tots dos formen Pantomima Full.
Un duo còmic que interpreta arquetips subtils i divertits en vídeos curts, massivament compartits en les xarxes socials. Tenen el superpoder de sintetitzar qualsevol aspecte de la societat en 50 segons. Les seues paròdies són molt reals i tiren sobretot d’estereotips (el canallita, el runner…) i juguen amb el postureo, molt postureo. riuen de les tragèdies de la seua generació amb un humor molt seu: absurd, àgil, directe i breu.
El segon xou de Pantomima Full des que van saltar a la fama, amb el qual estan omplint tots els teatres nacionals. Com els propis Rober Cellers i Alberto Casado afirmen, ni ells s’imaginaven que els vídeos d’un minut anaven a donar per a punt. Però ací estan. Si et vas quedar amb les ganes de veure el seu primer xou, dos xavals odiant tot el que els envolta i fent sketches sobre això.
Aquest espectacle serveix d’avançament de la programació del pròxim quadrimestre, que es presentarà en uns dies, i que culminarà el primer any del projecte Cultura Torrevella. El pròxim 19 de maig, a les 20.30 hores, podran gaudir de Pantomima Full i els seus “atacs d’humor” en el Teatre Municipal de Torrevella. Aconsegueix les teues entrades des d’aquest dijous 30 de març, a les 12.00 hores.