Parisenc Alicante Fashion Week

Parisenc Alicante Fashion Week

Parisenc, notes de canyella i colorisques pastissos obrien un mig dia de passarel·les, art i creacions amb aromes d’una altra època. Tot açò es barrejava amb les creacions artístiques on pintores tenyeixen els seus elegants vestits conformant una trobada variada de diferents expressions artístiques en les peces. Al seu torn, la música posa el seu color en aquesta passarel·la, a aquest esdeveniment, entre stand i stand de dissenyadors/as il·lusionats/as i apassionats/as amb el seu treball.

Les desfilades donen l’oportunitat d’exhibir les creacions de dissenyadores i dissenyadors de la cuideu, potenciar el sector de la moda i tornar a aqueixes xicotetes tendes on es trobava una olor, un estil i unes peces pròpies de l’essència de la persona que tenia la seua boutique amb la personalitat de qui et recomana que peça t’està idònia. Reflexions que fan manifestar un interès per la moda més individualitzada i adaptada a cada persona.

Aquest esdeveniment impulsa doncs a tot aquell que vulga dedicar-se a aquest sector, la informació sobre els estudis necessaris també la podíem trobar en l’esdeveniment, concursos de quin bossa era el més creatiu o un espai de perruqueria i maquillatge feien amè i divertit l’esdeveniment de la “fasion week”, si tenies sed, un vi era benvingut, plena atenció i cura en aquesta trobada amb la moda.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X