Parisenc, notes de canyella i colorisques pastissos obrien un mig dia de passarel·les, art i creacions amb aromes d’una altra època. Tot açò es barrejava amb les creacions artístiques on pintores tenyeixen els seus elegants vestits conformant una trobada variada de diferents expressions artístiques en les peces. Al seu torn, la música posa el seu color en aquesta passarel·la, a aquest esdeveniment, entre stand i stand de dissenyadors/as il·lusionats/as i apassionats/as amb el seu treball.

Les desfilades donen l’oportunitat d’exhibir les creacions de dissenyadores i dissenyadors de la cuideu, potenciar el sector de la moda i tornar a aqueixes xicotetes tendes on es trobava una olor, un estil i unes peces pròpies de l’essència de la persona que tenia la seua boutique amb la personalitat de qui et recomana que peça t’està idònia. Reflexions que fan manifestar un interès per la moda més individualitzada i adaptada a cada persona.

Aquest esdeveniment impulsa doncs a tot aquell que vulga dedicar-se a aquest sector, la informació sobre els estudis necessaris també la podíem trobar en l’esdeveniment, concursos de quin bossa era el més creatiu o un espai de perruqueria i maquillatge feien amè i divertit l’esdeveniment de la “fasion week”, si tenies sed, un vi era benvingut, plena atenció i cura en aquesta trobada amb la moda.