La funció que porta recorrent els escenaris de tota Espanya durant 2018, després de fer temporada en el Capitol de Madrid, reuneix sobre les taules a Paz Padilla al costat de Natalie Pinot i Esther Rivas. Dirigides per Félix Sabroso, també autor de la funció, les tres actrius arranquen l’aplaudiment del públic en aquesta comèdia que utilitza l’humor com a millor arma per a combatre la crua realitat. La cita el dissabte 12 de gener a les 19’00 i 21’30 h.

Tres dones internades en un centre de salut mental passen els dies esperant que els donen l’alta, alguna cosa que sembla molt llunyà encara. Entretant, ens aniran contant episodis de la seua vida quotidiana, que a la vista del que relaten deixen clar que precisament molt bé del cap, no estan. Amb aquest plantejament “Desatadas” utilitza l’humor com a millor argument per a desdramatizar situacions límit, i ens fan veure que la línia que separa seny de bogeria no està massa clara.

Paz Padilla, amb el seu do excepcional per a la comèdia, demostrada al llarg de la seua llarga trajectòria televisiva, no està sola en aquesta aventura, l’acompanyen dues fantàstiques actrius, Natalie Pinot i Esther Rivas, companyes de psiquiàtric que també comptaran els seus avatars al públic.

Com en altres espectacles, el seu autor i director Félix Sabroso se serveix d’una estructura en forma de peces curtes i sketches, en la qual les tres actrius interpreten a ritme trepidant diferents situacions ficant-se en la pell de diferents personatges que protagonitzen situacions recognoscibles però amb un enfocament sorprenent. Una comèdia de to àcid que parteix de la realitat per a disparar-se fins a l’inesperat, on la paraula és l’eina essencial.

“DESATADAS”

Escrita i dirigida per Félix Sabroso.

Amb Paz Padilla, Natalie Pinot i Esther Rivas.

Dissabte 12 de gener 2019. 19’00 i 21’30 hores.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Entrades des de 14 € fins a 18 €.