PETIT ARS es prepara per a l’inici del seu segon curs, un projecte que va creixent i que obri les portes a tots els xiquets i xiquetes de Xàbia i de la comarca que estiguen interessats en el món de la música i la veu.
El període de prematrícula del curs 2022-2023 finalitza el 31 d’agost, i es pot efectuar enviant un email a petitars.xabia@gmail.com indicant el nom i any de naixement del xiquet o xiqueta, així com les dades de contacte. L’oferta, que comprén als xiquets i xiquetes nascuts entre 2018 i 2010, agrupa als membres atenent a un criteri d’edat i en diferents sessions que estan plantejades per a divendres de vesprada. A més a més, el model d’admissió és inclusiu i no requereix coneixements musicals previs.
Cal recalcar que aquest projecte pedagògic, creat amb el suport de l’Ajuntament de Xàbia, no es planteja solament com un cor infantil, sinó com un espai de desenvolupament dels més menuts a través de la veu, atenint-se als valors del treball en equip, solidaritat, compromís… i tot allò que comporta ser part d’un grup humà.
Recordem que aquest passat curs, el primer en actiu, poguérem veure el resultat del seu treball en dues actuacions. La primera, en companyia de l’ARS NOVA en el seu tradicional Concert de Nadal, que ens va meravellar al descobrir la tendresa d’un projecte d’aquestes característiques. En la segona actuació “Benvinguts a l’univers del Petit Ars”, ens vam entusiasmar al veure als més menuts gaudint de la música d’una manera activa, afable, entenent-la des de la màgia del seu món d’infants i amb l’alegria de compartir l’experiència amb el conjunt. Estem impacients per veure les sorpreses que ens portaran en aquest nou cicle.