Benviguts a l’Univers del Petit Ars és el títol que porta el concert de final de curs del cor infantil. Els dos grups que el formen ens oferiran un conjunt de peces al voltant d’una història, narrada a través dels seus personatges i de les pròpies lletres de les cançons. Des de l’Univers, passant per la mar i acabant amb un xicotet viatge per cançons populars d’altres cultures.
L’actuació tindrà lloc aquest divendres 3 de juny a les 19h en la Sala d’actes del Conservatori de Xàbia, carrer Rafael Echagüe 5.
Podríem dir que és un concert perquè tots gaudim, petits i grans, i que ens mostra com la música és vehicle per a transmetre valors als xiquets i xiquetes: la solidaritat, el treball en equip, el respecte i el compromís. Per tant, el concert obri les portes a tots aquells que vulguen veure quin treball es realitza en PETIT ARS: “benvinguts sigueu, amics!”.
A més, la setmana vinent s’obrirà la preinscripció per al pròxim curs 2022-2023, que s’efectuarà enviant un mail a petitars.xabia@gmail.com indicant el nom i any de naixement del xiquet o xiqueta, així com les dades de contacte.
Recordem que el projecte, emprés per ARS NOVA, està destinat a xiquetes i xiquets d’edats compreses entre els 4 i els 11 anys. Es proposa el cant com a mètode d’aprenentatge del llenguatge musical i de la tècnica vocal, tenint com a objectiu mostrar tot allò essencial per a formar part d’un conjunt, més particularment d’un cor. Així, a través de metodologies lúdiques i innovadores, pretén ser una font de creixement per als xicotets.