Petrer celebrarà una gala de clausura del 75 aniversari de la imatge del Santíssim Crist de la Muntanya Calvari en la qual es projectarà la pel·lícula documental Camí d’una devoció. L’acte tindrà lloc aquest divendres 10 de maig en el saló d’actes del Centre Cultural de Petrer a les 20.30 hores i serà d’entrada lliure.

Segons ha afirmat José Vicente Romero, membre de la Mayordomía del Santíssim Crist de la Muntanya Calvari de Petrer, el documental és “un document on queden ressenyats els actes que esdevenen entorn de l’ermita i la seua imatge i, sobretot, és una posada en valor de tots els col·lectius que donen suport i fan Crist”. Així mateix, en la gala també es presentarà el cupó de l’ONCE del pròxim dimarts 14 de maig en el qual apareixerà la imatge del Crist, coincidint amb la festivitat de Sant Bonifaci, Màrtir. A més, els assistents a la gala també rebran un portacupón a manera d’obsequi.

Cal recordar que aquesta és la segona vegada que l’organització dedica un cupó a Petrer, després del qual es va emetre al desembre de 2014 pel 400 aniversari de Sant Bonifaci.

Per part seua, Carlos Carrazoni, director de l’Agència de l’ONCE a Elda, ha afirmat que eixir en el cupó té “una repercussió molt gran” ja que, en aquest cas en concret, es distribuiran 5 milions i mig de bitllets en tota Espanya, la qual cosa suposa, en paraules textuals de Carrazoni, “una oportunitat molt bona per al turisme”; i ha recordat que a partir del divendres ja es podran adquirir els cupons.