Dimarts passat a la vesprada, un total de 104 turistes d’origen estatunidenc que estan viatjant a bord del creuer “Jewel” amb parada a Alacant van visitar Petrer. Una visita que respon a l’acord aconseguit fa unes setmanes entre l’empresa d’organització de rutes turístiques per a creueristes “Tramuntana” i algunes Oficines de Turisme d’Interior com Petrer o Novelda.

Segons ha indicat el regidor de Turisme, David Morcillo, “tots els esforços que estem duent a terme en promoció turística continuen donant els seus resultats. Ara Petrer també es converteix en punt de visita de turistes de creuers”. En aqueix sentit, “Tramuntana” ha decidit diverses les seues destinacions i apostar pel turisme d’interior, en lloc de punts com el Castell de Guadalest, Elx o Altea.

Durant la seua visita a Petrer, la meitat dels més de 100 viatgers han pogut gaudir de la gastronomia local a través d’una “picaeta” en un dels restaurants de la zona, per a posteriorment realitzar una ruta completa pel barri antic de Petrer, visitant llocs com la Plaça de Baix, l’Arc del Castell, el Forn romà i les Cases Cova, acabant la visita al Castell-fortalesa. En aquests dos últims punts de la visita – les Cases Cova i el Castell-fortalesa s’ha sumat la resta de creueristes.

Segons ha indicat David Iborra, tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Petrer, “possiblement a final de mes dos creuers més procedents de Suècia i Noruega visiten la ciutat”. Iborra ha assenyalat que no existeix una periodicitat concreta de les visites, sinó que “les dates s’aniran confirmant dues o tres setmanes abans”.

EL NOMBRE DE VISITANTS CONTINUA CREIXENT

PPor tercer mes consecutiu, l’Oficina de Turisme de Petrer continua batent rècords de xifres de visitants. Durant el mes de març, un total de 1.529 turistes van passar per la Tourist Info, enfront dels 1.468 del mateix mes en 2018.

ro de este año, la cifra fue de 3.225, frente a los 794 de 2018.