La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Petrer ultima ja els preparatius per a les pròximes festes patronals en honor a la Verge del Remei, que se celebraran durant la primera setmana del pròxim mes d’octubre.

El tret d’eixida de les activitats el donarà el Mercat Juràsic organitzat per al cap de setmana del 21 i 22 de setembre i que, tal com ha assenyalat la regidora de Festes, Ana Tortosa, ”es tracta d’un mercat amb una temàtica innovadora i molt de moda actualment, en el qual hi haurà tallers participatius per als xiquets principalment, així com atraccions infantils i els típics llocs d’artesania i alimentació”.

Tortosa ha destacat la vocació del departament que dirigeix per “renovar periòdicament les temàtiques d’aquests espectacles”, per a oferir contingut diferent als xiquets. En aquesta ocasió i encara que l’edil ha preferit que siga sorpresa alguns dels detalls sobre les activitats d’animació, si se sap que hi haurà un espectacle únic a Espanya de dracs que interactuaran amb el públic; teatre de Titelles amb diferents obres dins dels horaris i dies del mercat; photocalls situats en àrees del mercat per a fotografiar-se el públic visitant; ludoteca composta per taules de jocs per a diversió del públic; xanquers i un llarg etcètera.

A més l’edil ha destacat algunes de les novetats que incorpora aquest format de mercat com els espectacles de foc a la nit i el arenario on els xiquets podran convertir-se en arqueòlegs i desenterrar ossos d’aquestes animals prehistòrics.

El mercat se celebrarà el dissabte de 11´00 a 14´00 i de 19´00 a 23´00 hs, i el diumenge: de 11´00 a 14´00 i de 19´00 a 22´30 hs.