Petrer escometrà la tercera i última fase del Museu Dámaso Navarro amb una inversió de 130.000 euros

El regidor de Patrimoni Històric, Fernando Portillo, ha donat a conéixer la pròxima actuació que el seu departament escometrà la pròxima tardor en el nou Museu Dámaso Navarro per a completar tots els espais de la mostra que consta de més de 700 metres quadrats.

Concretament, queda per condicionar una sala per a acollir exposicions temporals, que renove periòdicament els fons que es poden visitar; així com acabar la sala multifuncional que es dedica principalment per a tallers i activitats amb xiquets. A més, amb els 130.000 euros de pressupost que s’ha sol·licitat de subvenció a la Diputació d’Alacant, dins de les inversions financerament sostenibles, es condicionaran les oficines del personal i es revestirà la façana nord de l’edifici, la que dóna l’autovia, per a utilitzar-la com a reclam per als qui transiten per aquesta important via de comunicació.

Portillo ha assenyalat que des de la inauguració de les noves instal·lacions al febrer d’enguany, el museu ha sigut visitat per més de 6.000 persones el que posa de manifest que “és un museu modern i adaptat als nous temps en el qual reunim els 6.000 anys d’història de la nostra població i ho fem d’una forma innovadora i molt didàctica”.

Ara, amb la tercera i última fase, es tracta de “completar tots els espais i fer un museu encara més gran, que tindrà l’atractiu afegit d’acollir exposicions temporals amb temàtiques molt variades el que serà un al·licient per a tornar al museu per a aquells que ja el coneixen”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X