La Seu Universitària de Petrer estrena l’any amb una activitat de teatre, la representació de l’obra “Nacidos Culpables”, de Peter Sichrovsky, aquest divendres 21 de gener a les 20.00 hores en el Teatre Cervantes, amb entrada gratuïta. Portillo ha precisat que l’obra “s’organitza amb motiu del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust 2022”, el 27 de gener.
De l’obra el regidor ha avançat que “fa una retrospectiva amb testimoniatges reals de fills de membres de les SS”, que originalment era una organització paramilitar que brindava seguretat al Partit Nazi, “i a la qual se li deuen la desaparició de moltes persones”, apuntant que “aquests fills, amb el pas dels anys, comencen a conéixer part del que va ser l’activitat dels seus pares, que ells desconeixien, i això suposa una necessitat de cerca d’identitat, jo crec que molt interessant, que Peter canalitza molt bé en aquesta obra de teatre”.
Portillo ha indicat que “viurem testimoniatges durs, sorprenents i contradictoris, és una obra que mou consciències. Val la pena veure-la perquè està tenint reconeixement de la crítica allí on s’està representant”.

De la mateixa manera, aquest dissabte a les 20 hores en el Teatre Municipal Capitol de Rojales també es realitza aquesta obra de tant d’interés per a la història humana.
Altres notícies

“Nacidos culpables” en el Taller Tumbao: una obra de testimoniatges sorprenents, esborronadors, contradictoris…