Petrer li guanya la batalla del turisme a la covid i aconsegueix la millor dada de visites d’un mes d’agost de la seua història

Petrer li guanya la batalla del turisme a la covid i aconsegueix la millor dada de visites d’un mes d’agost de la seua història

Petrer ha aconseguit la millor dada de visites turístiques d’un mes d’agost de la seua història. Enguany s’han comptabilitzat un total de 784, la qual cosa suposa 48 més que l’any passat. Al juliol la població es va mantindre en els nivells de l’any passat, perdent només un visitant en relació amb 2019 en el qual van vindre 684.

En total, entre juliol i agost han vingut 1.467 turistes, 683 al juliol i 784 a l’agost. Aquestes bones dades consoliden a Petrer com un de les destinacions turístiques d’interior preferits i reforça el treball de la Tourist Info i de les nombroses activitats que organitza i que li han valgut el reconeixement a nivell autonòmic en aconseguir el premi a la Innovació de la Generalitat Valenciana l’any 2019 pel seu programa “Arrelats”.

El regidor de l’àrea, David Morcillo, ha assenyalat que “aquestes dades posen de manifest la nostra solidesa i la capacitat que tenim per a atraure un turisme no sols que vienatraído pel nostre Castell o la resta d’edificacions i enclavaments històrics, sinó també un turisme de proximitat que ofereix rutes i visites guiades per a descobrir Petrer des de prismes molt diferents”.

L’oficina de Turisme ha notat una disminució del turista estranger respecte a l’estiu de l’any passat, que s’ha vist compensat amb un increment del nombre de turistes repartits entre les diferents activitats realitzades durant aquests dos mesos (“Petrer es vist de lluna”, “Ciutat sense llei” i “Joc del rellotge”) juntament amb la ruta històrica diària per a conéixer el barri antic, el Castell i les cases cova. La procedència principal d’on més han vingut ha sigut Comunitat Valenciana seguit per Madrid, Catalunya, Múrcia i País Basc.

“Totes les activitats s’han desenvolupat seguint escrupolosament les mesures de seguretat i precaució per a evitar contagis pel coronavirus, i de fet els turistes s’han sentit assegurances perquè som un dels municipis on menys incidència està tenint aquesta segona ona de rebrots”, ha conclòs Morcillo.

Cal recordar que Petrer va tancar l’any 2019 aconseguint per primera vegada en la seua història passar de les 20.000 visites anuals de turistes, segons les dades registrades per la Tourist Info, un 50% més que en 2018. Concretament, en 2019 es van comptabilitzar un total de 21.436 turistes.

Cabe recordar que Petrer cerró el año 2019 consiguiendo por primera vez en su historia pasar de las 20.000 visitas anuales de turistas, según los datos registrados por la Tourist Info, un 50% más que en 2018. Concretamente, en 2019 se contabilizaron un total de 21.436 turistas.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X