La regidoria de Cultura i Patrimoni ha organitzat per a aquest diumenge 9 de desembre, juntament amb Turisme Petrer, una visita guiada pels edificis religiosos més importants del casc històric de la ciutat. En concret es podrà visitar la parròquia de Sant Bartolomé i les ermites de Sant Bonifacio i del Santíssim Crist.

La visita donarà començament en la porta de l’església de Sant Bartolomé a les 11:00 i serà gratuïta.

En aquest sentit, David Morcillo, regidor de Turisme, ha afirmat que es tracta d’una activitat “per a impulsar l’interès” pel turisme i perquè “la gent venja a Petrer totes les setmanes possibles” i “coneguen parts del poble que a voltes no són tan fàcil conèixer”.

L’activitat, que ha sigut possible gràcies a un conveni entre l’Ajuntament i la Mayordomía de la parròquia de Sant Bartolomé, se centrarà a “explicar la història, les característiques arquitectòniques dels edificis” a més de “saber quan es van construir i les modificacions que han tingut”, ha anunciat Fernando Botiguer, director del Museu Dámaso Navarro.

Per la seua banda, Sara Sánchez, tècnic de Turisme, ha recordat que “aquesta visita fa molt temps que l’estan demandant”; perquè l’església de Sant Bartolomé “té una arquitectura molt singular” i “té història relacionada amb la guerra civil”. Així mateix, ha afegit que “va a aparèixer un personatge de Petrer es vas veure de Lluna” en un dels monuments en els quals es realitzarà una teatralización.