Petrer presenta el curtmetratge ‘El destí d’un regne’ per a promocionar La Rendició 2018

Petrer presenta el curtmetratge ‘El destí d’un regne’ per a promocionar La Rendició 2018

Fernando Portillo, regidor de Cultura de Petrer, Vicente Francisco Escolano, president de la Unió de Festejos i els directors César Garijo i Juan Antonio Delicat han presentat el curtmetratge “El destí d’un regne” amb el qual es promocionarà La Rendició 2018 i en el qual han participat més de 50 actors.

El projecte, que va començar a gestar-se a la fi de març i principis d’abril, ha suposat 7 mesos d’intens treball i en ell es recrea el que succeeix dos dies abans de l’arribada de Jaume I a Petrer; amb una durada de 3 minuts.

Portillo ha recordat que “es porta tres anys realitzant un vídeo de promoció de l’acte i donant-li difusió a través de mitjans de comunicació i xarxes socials” i que enguany “el que es plantejava era fer un esforç una mica major” per a augmentar la repercussió de la promoció de la Rendició i la Festa dels Capitans.

En aquest sentit, l’edil de cultura també ha volgut agrair la implicació del director “amb una trajectòria i diferents premis a les seues esquenes, la qual cosa li dóna el segell de garantia de qualitat” així com “la voluntat de la Unió de Festejos i de l’Ajuntament” per a “realçar la Festa dels Capitans i l’acte de la Rendició”.

Per la seua banda, Escolano ha assenyalat que novembre és “un mes dedicat a la Festa dels Capitans i sobretot a un acte, que és la Rendició” i ha animat a tots els veïns i veïnes de Petrer i de la província “al fet que se sumeixen a aquest mes de festa i de celebració”.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X