“Arraigados” naix de la col·laboració entre la Regidoria de Turisme, la Cooperativa Agrícola i l’empresa Horitzontal, guanyadora de la 2ª edició de Petreremprende. L’activitat permet conèixer i degustar el cultiu de l’ametla, la vinya i l’olivera a través d’una visita al camp i a la cooperativa.

“Arraigados” és el nom de la nova iniciativa de turisme experiencial consistent en experiències agrogastronómicas en la qual els participants coneixen els principals cultius de la zona –ametla, vinya i olivera- des del punt de vista agrònom, nutricional, mediambiental, paisatgístic i de salut. L’activitat s’iniciarà en les instal·lacions de la cooperativa, on els visitants coneixeran el procés de transformació del producte del camp a la taula. Més tard, es traslladaran a una finca de cultiu, on l’agricultor els explicarà la seua experiència agrícola i viuran una experiència gastronòmica sobre el producte en qüestió a càrrec d’Horitzontal.

La primera cita d’aquesta nova iniciativa turística està prevista per al diumenge 23 de setembre, on l’activitat girarà entorn de l’ametla. El 28 d’octubre el cultiu protagonista serà la vinya i ja el 25 de novembre l’experiència versarà sobre l’olivera.

L’activitat té un preu de 15 euros i els interessats ja poden inscriure’s en l’Oficina de Turisme, en el carrer Capellà Bartolomé Muñoz, número 2.

Aquest nou producte turístic s’uneix a uns altres amb els quals ja explica la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Petrer com “Petrer se viste de luna”, “Tejiendo Petrer” o la más reciente, en colaboración con Turismo de Elda, “Día 37”.