La regidoria de Turisme de Petrer ha presentat la nova web turística de la ciutat, adaptada a les necessitats dels usuaris. David Moricillo, regidor de l’àrea, ha ressaltat que “és important tindre una bona imatge visual i una bona imatge digital en Internet”; per aqueix motiu, s’ha “volgut redissenyar la pàgina web per a també donar-li aqueix impuls i aqueixa rellevància al que vénen a ser les campanyes de turisme a nivell d’Internet” ja que segons l’edil, “la gran majoria de les persones, quan vol anar a una destinació turística, el primer que fa és buscar en Internet el que vol visitar”.

En concret, s’ha millorat el disseny de la web www.turismopetrer.es per a adaptar-ho als usuaris que no coneixen Petrer i volen saber què poden veure a la ciutat i quins esdeveniments els ofereix la localitat. En l’antiga web “hi havia massa imatge i massa text” pel que “el visitant quan volia trobar alguna cosa li resultava molt difícil”, ha explicat Ángela Pujalte, tècnic de xarxes socials.

A més, s’ha afavorit la càrrega ràpida de la web, un element molt important per a reduir els temps d’espera en els quals la pàgina no es mostra en pantalla i que provoquen, si són molt llargs, que els usuaris abandonen la web. Així mateix, s’ha “pensat des d’un principi millorar tot el que és el posicionament dels cercadors” ja que es vol que “quan algú busca informació sobre Petrer la pàgina de Turisme Petrer siga de les primeres a aparéixer”, ha informat Mario Navarro, tècnic informàtic del departament.

Finalment, també s’ha tingut en compte el contingut per al mòbil amb un format responsive que s’adapta a tots els dispositius.

Febrer de rècord

L’aposta de Turisme Petrer per les noves tecnologies respon a les xifres de rècord que està registrant la ciutat en els últims mesos. Si el mes de gener passat vam conéixer que 14.600 persones havien visitat Petrer, hui s’ha donat a conéixer que tan sols el mes de febrer de 2019 han passat per les diferents activitats organitzades des de la Regidoria un total de 3.225 turistes provinents de, entre altres destinacions, Andalusia, Madrid, Catalunya, Alemanya, els Estats Units, Holanda o Rússia. Una dada que suposa un creixement del 32% respecte al mateix mes de 2018.

Aquest creixement s’ha registrat també en el compte d’Instagram de Turisme Petrer, que ha passat dels 300 seguidors del mes d’agost als més de mil de març. Un creixement de 100 nous seguidors cada mes.