Philippe Dupiereux és pintor, és fotògraf, és camerògraf i és, sobretot, veí de Finestrat. Encara que va nàixer fa ja alguns anys en una xicoteta ciutat de la vall Mosa de Bèlgica, porta més de 4 dècades assentat a Espanya.

Primer es va enamorar dels paisatges i la llum d’Almeria, més tard va conéixer i ja no va abandonar mai el poble de Finestrat. És ací on continua vivint i on hui torna a exposar una xicoteta però intensa mostra de la seua vida artística en el Museu de Finestrat.

“Philippe és un artista consagrat, amb una important producció que abasta des de pintura amb espàtula, oli sobre llenços i aquarel·la fins a fotografia i vídeo. Ací i ara tenim l’oportunitat de gaudir d’una mostra de les seues diferents maneres de veure el món, els paisatges, els pobles i les seues gents” ha assenyalat el regidor de Cultura, Héctor Baldó.

En aquesta exposició, que hui ha rebut la visita de Philippe Dupiereux i al qual han acompanyat l’alcalde de Finestrat, Juanfran Llorca Pérez, i el Regidor de Cultura, Héctor Baldó, podrem gaudir de les sensacions dels seus viatges pel Senegal i Tailàndia, del descobriment que va suposar la vella fàbrica de joguets Payá d’Ibi o de “Les altres mirades” que va capturar amb la seua cambra durant mesos pels carrers de Finestrat.

“Vull també agrair la col·laboració de la seua família per a fer realitat aquesta mostra a la qual convide especialment a la gent jove. Philippe és una persona coneguda, volguda i totalment integrada en el nostre municipi i per això és necessari i molt revelador poder recórrer i conéixer la seua obra” ha afegit l’edil de Cultura.

L’exposició estarà oberta fins al pròxim 30 d’abril en els horaris de dimecres, dijous i divendres de 16:00h a 19.30 hores i els dissabtes de 9.30 a 13:00h (excepte festius). Poden concertar una cita per a visitar-la al matí de dilluns a divendres, cridant a l’Ajuntament (96 587 81 00).