Luis Antonio Mac-Beath, Luant (l’Havana 1955) arriba a LOBLANC amb un palmarés brillant, després d’haver treballat en el Setmanari humorístic PALANTE i encarregar-se de la secció nacional- internacional del diari Informació d’Alacant, a més de col·laborar en moltes altres publicacions en paper o digitals.

En la proposta de Luis Antonio Mac-Beath, Luant, d’aquesta quinzena s’acosta a través del seu característic humor al nomenament per part de Pedro Sánchez de la nova Ministra d’Educació Pilar Alegría.

Curiosament, Alegria porta al seu fill a uns escola privada i a més existeixen dubtes sobre la seua experiència professional. En concret, es tracta del Liceu Francés Molière de Saragossa, una coneguda escola internacional que empra el bilingüisme i en la qual educa al seu xicotet.

D’altra banda, si bé el currículum de la ministra recull que és diplomada en Magisteri i compta amb un Màster Universitari en Estudis Avançats en Educació Social per la Universitat Complutense, no hi ha rastre que haja exercit com a mestra. Des de 2008, la seua professió ha sigut la política.