Pintura i música, dues ofertes culturals per a aquest cap de setmana a Finestrat

Pintura i música, dues ofertes culturals per a aquest cap de setmana a Finestrat

Arranquem el mes de setembre amb dues ofertes culturals per a tots els amants de la música i les arts plàstiques.

Aquest divendres, en el Museu de Finestrat, es va inaugurar l’exposició d’Ángela Córdoba “Aumnifica II”, un recorregut pictòric per les experiències viscudes per aquesta jove artista, establida a Finestrat, en un viatge extraordinari a l’Índia.

Enginyera de camins, viatgera, curiosa i apassionada, Ángela Córdoba és ara una entusiasta de la pintura i en aquesta exposició ens descobreix, a través de diferents llenços, l’esperit de la Divinitat Femenina. Una pintura lliure que naix del plaer i l’alegria de pintar, de jugar amb els colors i les formes i que reflecteixen l’interior d’una dona de 36 anys amb un gran domini de la tècnica i amb una enorme passió pel que pinta.

L’exposició estarà oberta al públic des d’aquest divendres 2 de setembre fins al 2 d’octubre en el Museu de Finestrat al Parc Font de Carré.

Recordem els horaris del museu:

• Dimecres de 16h a 20h

• Dijous i Divendres de 10h a 14h i de 16h a 21h

• Dissabte i diumenge de 10h a 14h (el primer cap de setmana del mes romandrà tancat)

Per al dissabte, 3 de setembre, la cita és en el Auditori Es Castell de Finestrat.

En aquest cas es tracta d’un Concert de l’Orquestra Simfònica Teatre Castelar.

Fundada l’any 2008 en la localitat d’Elda, aquesta orquestra està composta per més de 50 professionals i estudiants d’Elda i d’altres poblacions de l’Alt Vinalopó. En el seu currículum, actuacions per diferents escenaris de tota la Comunitat i Murcia. Durant els últims anys el seu repertori s’ha centrat en la interpretació de peces clàssiques sense deixar de costat la posada en escena de diferents reinterpretacions simfòniques de la música popular.

En aquesta ocasió ens oferiran, sota la batuta d’Octavio J. Peidró, el següent repertori sota l’epígraf Música del Món:

• ÀUSTRIA La Ratapinyada (Obertura)/J. Strauss

• BRASIL La xica de Ipanema (Bossa nova) /A. C. Jobim

• ESLOVÀQUIA Dansa eslava Núm. 2 Op. 72/A. Dvorák

• HONGRIA Dansa hongaresa Núm. 5/J. Brahms

• ARGENTINA Per un cap (Tango)/C. Gardel-A. Le Pera

• FRANÇA Bolero/M. Ravel

• REPÚBLICA TXECA Tritsch Tratsch Polka/J. Strauss

• ITÀLIA Tarantel·la (El trencanous, Acto2) /P. I. Tchaikovsky

• CUBA Danzón Núm. 2/A. Márquez

• ESPANYA Sospirs d’Espanya (pasdoble)/A. Álvarez

Aquest concert, subvencionat per la Diputació d’Alacant, se celebrarà a les 22 h en el Auditori Es Castell de Finestrat.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X