L’artista Pol Granch actuarà diumenge que ve 1 d’agost en el Festival Brilla Torrevieja. El concert tindrà lloc a l’Auditori Eres de la Sal i l’hora de començament serà a les 22.00 hores. Granch és un madrileny que va passar de ser un talent promesa l’any passat a consolidar-se com un dels músics més emergents del moment. Les seues cançons són la combinació perfecta entre sensibilitat i versatilitat.

El cantant i actor que actuarà en la primera edició del Festival Brilla Torrevieja encara el futur més pròxim amb el seu disc de debut “Tengo que calmarme”. Un àlbum produït en la seua major part per Paco Salazar al costat d’altres productors com Luis Sansó (LuichiBoy) i Iñaki de les Cuevas.

Un disc replet d’energia on l’artista demostra el seu talent transitant del pop al trap i del rap al rock. Segons paraules de l’artista“si una cançó és una balada i una altra és una que no té res a veure, doncs que així siga.”

El seu primer single, “Batega”, supera els 5 milions de reproduccions en YouTube i amb ell va avisar a la indústria musical i al món que venia trepitjant fort. Amb “Tengo que calmarme” irromp la seua versió 2020, un Pol més inquiet i sentimental que expressa la seua passió per la música.

El 2021 és l’any del seu gira. Després dels seus dos soldouts a Madrid en 2019 (CoolStage) i 2020 (La Riviera) Granch continua la seua volta per Espanya.

Entrades a la venda en: www.brillatorrevieja.com