Polock, The Parrots i Dj Monterrosa protagonitzen el “After Sun Cinco Estrellas” de Mahou a la Platja de la Zenia d’Oriola Costa

Polock, The Parrots i Dj Monterrosa protagonitzen el “After Sun Cinco Estrellas” de Mahou a la Platja de la Zenia d’Oriola Costa

Mahou Cinco Estrellas proposa una versió estiuenca del after work en el Quiosquet del Sol de la platja de la Zenia, els dijous del 25 de juliol al 22 d’agost, a partir de les 19:00h. After Sun Cinco Estrellas, que va tindre la seua primera cita el passat 18 de juliol, és una experiència innovadora i refrescant per a compartir amb els amics mentre es gaudeix del sabor d’una Mahou Cinco Estrellasi de la millor música en directe.

Enrique F. Aparicio, la meitat de Dj Monterrosa, serà l’encarregat d’inaugurar la part musical del After Sun Cinco Estrellas dijous que ve 25 de juliol. La següent protagonista a la platja de la Zenia serà la banda valenciana Polock, que posarà la nota indie amb el seu concert de pop-rock el dijous 1 d’agost. L’última actuació musical serà a càrrec de The Parrots, un dels grups més prometedors de l’escena nacional, que posarà a ballar a tota la platja amb la seua música de garatge i surf rock el 8 d’agost.

After Sun Cinco Estrellas proposa, a més dels concerts en directe, altres experiències que s’aconseguiran amb una consumició de qualsevol de les referències de la Família Cinoc Estrellas -Mahou Cinco Estrellas, Radler i Session IPA-Així, Mahou convida a partides de futbolí per a gaudir amb els amics, a tallers per a aprendre a tirar una canya com un professional, o a sessions de customización on es personalitzaran amb pegats transfer tote bags al més pur estile “do it yourself”. També es podran provar tatuatges temporals dissenyats en exclusiva per a l’ocasió o aconseguir tovalloles de platja pel consum de dues cerveses i dues tapes.

Sobre Mahou

Mahou és una família de cerveses nascuda al carrer Amaniel de Madrid en 1890. És el resultat del treball de pioners i mestres cervesers que, des de fa més de 125 anys, busquen compartir sabors i noves experiències.

Mahou desenvolupa la cultura cervesera basant-se en rigorosos processos de qualitat i en els millors ingredients per a donar als seus productes un sabor inconfusible.

L’experiència, la passió i la qualitat han impulsat a Mahou a continuar creixent i innovant, per a oferir al consumidor un ampli portafolio de marques com a Clàssica, Cinc Estreles, Sense, Mestra, Barrica, Casimiro Mahou, Sense Gluten, Radler…

En 2018, Mahou es converteix en la família cervesera espanyola més premiada del món, tot un reconeixement internacional a la seua excel·lència i mestratge cerveser, així com al seu sabor excepcional.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X