El divendres 15 de març a les 20.30 h Alacant té una cita amb el millor Pop Nacional. Arriba a les taules del Principal Diego Cantero, líder de Funambulista, un dels grups del moment.

Funambulista no és un cantant, no és un grup. Funambulista és un meteorit, com ho és el seu ascens des que en 2014 publicara el seu disc «Quédate». Des de llavors les ciutats que visita i els concerts abarrotats són sinònims.

En El Observatorio, Diego fa una demostració de la seua capacitat per a enamorar amb les seues cançons a la primera escolta. La producció torna a recaure en Tato Latorre, responsable del seu àlbum Quédate(2014), que va situar a Funambulista en la primera línia del pop nacional. El seu repertori, amb altres set temes que sumar als ja estrenats, posa de manifest una renovació de sensacions que situa al grup davant una de les seues més grans obres. La intensitat de sonora d’alguns dels seus temes contrasta amb la delicadesa lírica de la majoria, una versatilitat també estilística, que li permet aproximar-se a nous ritmes i estils.

En definitiva dues hores d’equilibris i cançons, dues hores amb l’ànima cantant a viva veu, dues hores d’emoció pura, on ningú eixirà amb el cor il·lés.

ESPECTACLE: “FUNAMBULISTA. EL OBSERVATORIO TOUR”

FEBRER: divendres 15 de març a les 20,30 h

PREUS:

Pati i club: 28 €

Llotja correguda: 25 €

Amfiteatre: 22 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h