Aquest dissabte 29 de maig a les 19.00 es presenta en Aracataca Espresso Bar d’Alacant Obedece a la morsa, comèdia negra novelada simultàniament a huit mans pels alacantins David Báez, Adriano Fortarezza i Manuel Jorques, i Eduardo A. Vidal, uruguaià establit a París que ha viscut quinze anys a la ciutat. El projecte, en el qual cada autor signa els seus capítols, recull la inspiració tant d’obres com La conjura dels necis, quant a temàtica, com de novel·les conjuntes com I els hipopòtams es van coure en els seus tancs, en la qual s’alternaven Kerouac i Burroughs.

Els Lewitz, una família d’editors assentada a Barcelona, es fixen en el fulgurant ascens d’una nova estrela literària que arrasa en les xarxes: Paranoicaconreflex. Veient que ningú aconsegueix signar-la, Roberto Lewitz, director de la casa editorial A contrapèl, decideix ordir un pla al costat d’Ariel, Azriela i Roma, els seus estrambòtics fills, per a atraure a les seues files a la jove poeta i publicar la seua opera prima.

L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents i precisa de reserva prèvia gratuïta pels diferents canals que ofereix l’organització.LLEGIR ELS PRIMERS QUATRE CAPÍTOLS