Dijous que ve la Llibreria 80 Mons acollirà a les 19 hores la presentació de l’última novel·la d’Alejandro Palomas a qui acompanyarà en la conversa Marina Vicente.

Per a accedir a l’esdeveniment cal sol·licitar per mail la invitació: info@80mundos.com sol·licita la teua invitació.

Sobre el llibre

Jon, cuidador d’elefants en el zoo, i Edith, vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un llogaret abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no imaginen que la nit en què el penell del vell campanar gira sobre sí mateixa, l’ull del temps es posa sobre el llogaret i la vida de tots dos està a punt de girar amb ella.

L’arribada de la primavera porta amb si una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un pertorbador anunci: l’Ajuntament al qual pertany el llogaret restaurarà la casona en ruïnes del llac per a convertir-la en hotel rural. La doble notícia canviarà de colp les vides de Jon i Edith, espentant-los a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.

L’amistat entre Jon i una callada elefanta anomenada Susi, la relació entre Edith i la seua filla Violeta, desencontradas durant dècades, i una hora de la nit —«l’hora trèmula»— en la qual passa tot i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una història sobre l’amor en majúscules, l’honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seua expressió més pura.

Comprar el llibre

Sobre l’autor

Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en poètica pel New College de San Francisco. Ha compaginat el periodisme amb la traducció d’importants autors i amb la poesia (Quiero y Una flor). Entre altres, ha publicat les novel·les El alma del mundo, Agua cerrada y El tiempo que nos une.  En 2016 va rebre el Premi Nacional de Literatura Juvenil per Un hijo, la seqüela del qual, Un secreto, es va publicar en 2019. La reeixida trilogia Una madre, Un perro y Un amor  (Premi Nadal 2018) retrata a una família que ha enamorat a milers de lectors. Amb Un país amb el teu nom (Destinació, 2021) inicia un nou univers literari. La seua obra ha sigut portada al cinema i al teatre i s’ha traduït a més de vint llengües.