S’han presentat a Petrer les activitats i actes que s’han organitzat entorn del 8 de març en el municipi de Petrer i que s’han coordinat des de la Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social, al costat de la presència de tots els grups polítics de l’ajuntament i d’algunes de les associacions que formen també part d’aquesta programació.

Javier Martínez, regidor d’Igualtat i Inclusió Social ha explicat que la metodologia ha sigut similar a la d’altres anys, ja que s’han recollit les propostes dels diferents col·lectius i associacions, albergant-les sota el paraigua de la regidoria quant a recursos econòmics i de personal. A més ha destacat el lema de la campanya “IMPARABLES. SOM MOLTES, VOLEM SER MÁS”, en la cartelleria del qual destaca la imatge d’un grup de dones, divers quant a edats. El regidor ha recordat que a més de les activitats programades també hi haurà vaga de dones per al 8 de març, al costat de la manifestació convocada per l’Assemblea Feminista aqueix mateix dia i ha convidat a tota la ciutadania a “participar i visibilitzar un moviment que, com diu el lema, ha de ser imparable”

Per part seua, Nuria Molina, agent d’igualtat del Ayto de Petrer, ha explicat que dins de la programació hi ha jornades, cursos, conferències, cicles de cinema… que comencen aquest divendres fins al 27 de març. La primera activitat dependent de la regidoria d’Igualtat i proposta per l’Àrea de feminismes d’Esquerra Unida serà el diumenge 10 de març a les 19.00 h i correspon a un monòleg a càrrec de Natalia Bravo, actriu local, amb el títol “Dones que salen dels llibres”. També ha destacat el cicle de cineforum que es realitzarà els dimecres 13, 20, i 27 de març, en el qual es projectarà “La llibreria”, “Figures ocultes” i “Batalla de sexes” respectivament, totes a les 20.00 h en el Centre Cultural.

Cal destacar que en la programació també s’ha inclòs les activitats que es realitzaran en els centres educatius del nostre municipi que, encara que són a nivell intern de cadascun dels centres, queden incloses per a fer visible el gran esforç i implicació ajuste a la igualtat que es realitza des de cadascun d’ells.