Juny comença molt interessant a nivell literari ja que les presentacions i esdeveniments tornen a ser majoritàriament presencials. Si en línia no està mal quan no hi ha un altre remei, però el presencial implica unes relacions socials que són necessàries. Doncs bé, la primera trobada que tenim està setmana és amb una persona coneguda en l’àmbit cultural alacantí, tant pel cinema i els festivals que se celebren a Alacant com per haver sigut un dels responsables del Freaks Arts Bar, tan enyorat pels quals havíem convertit aquell lloc en una extensió de la nostra casa: Maxi Velloso. En està ocasió es llança a l’escriptura i publica en Edicions Matrioska la seua primera novel·la “Yahannam”, que, encara sent acte conclusiva, formarà part d’una saga anomenada “La casa de la nit eterna”. Aquesta obra, de terror, de la qual a més va formar part en haver escrit el pròleg, tracta sobre cases encantades, d’encanteris i sacrificis, de màgia negra, en definitiva.

“Yahannam” significa infern i també és una de les set portes per a entrar en ell, segons l’Islam

És una novel·la curta, amb equilibri entre descripcions i diàlegs, la qual cosa fa que la lectura siga àgil, i narrada en tercera persona. Els moments d’humor estan ben inserits en la trama amb la finalitat de relaxar una mica la tensió a l’espera de l’esglai següent i a més inclou homenatges i referències tant literàries com cinematogràfiques.

D’altra banda, Maxi Velloso també és l’autor tant de la portada com del booktrailer realitzat.

I, ja per a finalitzar, us recorde que el pròxim 4 de juny, a les 19’00 hores en la Llibreria Pynchon & Co, realitzarà la presentació d’aquesta. Els llibres es troben disponibles per a la seua compra en aquesta llibreria.