Presentació de “Hijos de un país sin Dios” d’Eduardo Lostal Piñeiro

Presentació de “Hijos de un país sin Dios” d’Eduardo Lostal Piñeiro

El pròxim 19 de maig, en la llibreria 80 Mundos, a les 19’00 hores, tindré el plaer d’acompanyar a Eduardo Lostal Piñeiro en la presentació de la seua novel·la Hijos de un país sin Dios.
Hijos de un país sin Dios és una minuciosa descripció de la cultura dels pobles de Sudan i concretament dels dinka i de les conseqüències de la guerra sobre els habitants d’aquest poble. És un reportatge sobre la crueltat humana i la indiferència de la resta del món. És una novel·la que abasta el període comprés entre 1983 i 2013 i en la qual es narra la vida de Akhut Luol, que amb el temps es convertirà en Isaac Luol. Akhut ens conta la seua vida des que el seu llogaret va ser devastat pels musulmans i en els quals va perdre a la seua família, excepte a un dels seus germans, i com va fugir en direcció a Etiòpia juntament amb milers de xiquets orfes. En el seu periple van ser atacats per les feres, pel desert i van patir grans penúries, per a finalment acabar en els camps de refugiats, primer a Etiòpia, d’on que van haver de tornar a fugir i finalment al camp de Kakuma a Kenya. Aquests xiquets es van fer famosos com els “xics perduts de Sudan”. Alguns van tindre sort en ser acollits finalment als Estats Units. És una història basada en fets reals perquè els personatges són ficticis, excepte alguns que realment van existir com Emma Mcune, creats a base de la informació i històries que li van contar a l’autor durant la seua estada amb els dinkas.
Una novel·la necessària en un món globalitzat en el qual el que importa és el balanç econòmic i no les persones i explica la gran immigració cap a Europa amb la fi última de salvar les seues vides.
Us esperem en la presentació.

About The Author

Sandra de Oyagüe

Lectora voraz desde que aprendí a leer. La lectura de cualquier género me fascina, principalmente en novela, pero de un tiempo a esta parte he descubierto la poesía y las recopilaciones de relatos. El cine y las series me encantan y voy a todas las exposiciones de arte en el tiempo libre que me dejan familia y trabajo. Tengo un blog en el que como hobby hablo de la cultura en general, pero especialmente de la literatura http://elbauldexandris.blogspot.com/

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X