El pròxim dia 30 de setembre, l’autor Eduardo Boix presentarà la seua última publicación La Estirpe  en la llibreria 80 Mundos que conversarà amb el també escriptor Fernando Parra, autor de Persianas i de El antropoide.

Eduardo Boix va nàixer a Elx i és tècnic superior en integració social, dissenyador gràfic, i cursa el grau en Filosofia a través de la UNED. És un autor polifacètic pus ha publicat poesia (Últimas jornadas en el paraíso y Prozac, Trankimazin y otros parques infantiles); la novel·la Mi Funeral; El diari Los Confinados  i la recopilació de relats Columna de la Por. També és crític literari en diversos mitjans de comunicació, i gestor cultural. Subdirector de la revista Letrasenvena.com i membre de CLAU (Associació de Crítics Valencians).

L’obra que ara presenta és un híbrid literari; és autoficció narrada amb multitud de referències culturals (literàries, musicals, filosòfiques i artístiques). La seua qualitat literària és innegable. És una lectura intensa en la qual mitjançant els seus records retrata les seues pors.

En la contracubierta trobem el següent “Est és un llibre sobre la maldat. Eduardo Boix, des dels seus records i els seus fantasmes, les seues soledats i les seues pors infantils, la llosa de morts familiars, que li fa recordar les morts dels bons, Virginia Woolf, Cosí Levi, Reinaldo Arenas-, ens fa descendir, com un modern Dante, als inferns de la pederàstia, el parricidi, l’extermini, el terror. Antonio Anglés, José Bretón, Charles Manson, Ricardo Barreda, Demjanjuk… Un obra íntima i nua, bella, a la recerca del monstre que creiem que és cosa d’altres llocs i uns altres temps, però que a vegades viu a l’altre costat del carrer o que potser està en el nostre propi interior”.

El pròxim dia 30 tindrem la possibilitat de trobar-nos amb ell en la Llibreria 80 mons i segur que explicarà molt millor que jo, no en va és l’autor, la seua obra. Us espere allí.