Han arribat els primers noms per a Low Festival 2021. Fa unes setmanes, l’organització del festival va avançar que el dia 25 de juny començaria a revelar el line-up per a la pròxima edició i per fi ha arribat el moment d’anunciar els primers 13 i imprescindibles noms per a #Low2021.

El nom de Primal Scream no podia faltar a la seua cita en el Paradís benidormense, en el qual descarregarà tota la seua potència sobre l’escenari. Els britànics Metronomy són uns altres dels grans imperdibles per a la pròxima edició del festival, aterraran a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor per primera i esperadísima vegada. Per part seua, !!! (Chk Chk Chk) és el tercer gran nom internacional que estarà en el line-up de 2021 amb tot l’arsenal de hits que els caracteritza. Dins del panorama nacional, els primers artistes reconfirmats per a la pròxima edició són artistes d’altura com Amaia, Sidonie, Novetats Carminha, El Gronxador Assassí, Belako, ELYELLA, Rufus T. Firefly, Toundra, Derby Motoreta’s Ruquet Kachimba i Ginebres.

Low Festival tornarà l’anhelat estiu de 2021 a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor. Durant els dies 30, 31 i 1 de juliol i agost Benidorm tornarà a reunir indie, pop i electrònica del panorama nacional i internacional, amb més de 60 artistes preparats per a retornar a tots els lowers la il·lusió per la música en directe i els retrobaments tan esperats.

Abonaments i devolucions

Si eres posseïdor d’un abonament per a l’edició de 2020, el teu abonament servirà per a l’any vinent sense necessitat de realitzar cap gestió. A més, gaudiràs de la primera cervesa en el recinte de manera gratuïta i un euro de cada entrada que guardes anirà destinat a associacions de banc d’aliments.

Per contra, si necessites rebre l’import dels teus abonaments, s’obri el termini de devolucions que s’ampliarà fins al dia 10 de juliol. Per a dur a terme el procés, només haureu d’emplenar el formulari que apareix ací o en les xarxes socials i web del festival.