La regidoria de Cultura ha presentat una nova edició del programa ‘Primavera en Parcs’, que es desenvoluparà entre l’11 i el 23 d’abril amb activitats de màgia, teatre o titelles per a tota la família en diferents places i parcs de la ciutat.
Tal com ha assenyalat el regidor de Cultura, Antonio Manresa «des de l’Ajuntament apostem perquè els més xicotets tinguen una àmplia oferta cultural durant tot l’any i descentralitzada, per la qual cosa aquest programa suposa un revulsiu per a l’oferta de la ciutat».
L’objectiu d’aquesta iniciativa, que enguany inclou com a novetat un espectacle en el barri de Benalúa, és acostar les activitats lúdiques i culturals als més xicotets.

Les activitats comencen aquest dimarts
La programació del ‘Primavera en Parcs’ arranca el dimarts 11 d’abril al Parc el Palmerar amb una actuació en anglés a càrrec de Pauline Godson Oyoo.
Després d’aquesta primera jornada, el dimecres dia 12, l’empresa Produccions Safor S.L Grup Titanic ofereix un espectacle d’animació amb mini discomóvil al Parc el Morant. El dijous 13 és el torn de la companyia Filant Titelles amb la seua representació ‘Alicia al País de les Meravelles’ en Plaza Sèneca.
El divendres 14 la màgia arriba fins a Historiador Vicente Ramos, a la Platja de Sant Joan, de la mà del microteatre de Charly. I el dissabte 16 en Enginyer de Tramvies el públic podrà veure el teatre musical ‘Una sabata, un poeta i la seua neta’.
Una setmana més tard, el diumenge 23 d’abril, finalitza la programació amb l’actuació del mag Abel Marín Bernabéu en la Muntanya Tossal. Tots els espectacles del programa tenen lloc a les 18 hores, a excepció de les actuacions dels dos diumenges, que donaran principi a les 12 hores.