El futur Museu Camilo Sesto de la ciutat ha fet un pas més. L’ajuntament d’Alcoi ja ha adjudicat la redacció dels projectes d’obra i museístic. Es tracta de dos contractes menors, que han sigut per a les empreses que han presentat les millors ofertes: PiC Arquitectura i Matra museografia i habitat SL.

Aquesta setmana va tindre lloc la primera reunió amb Matra museografia i habitat SL, que s’encarregaran de l’elaboració del relat museístic i la definició de continguts del futur Museu Camilo Sesto. Aquesta empresa té una àmplia experiència, en el disseny i la gestió de projectes expositius i compta amb un equip multidisciplinari format per dissenyadors gràfics, interioristes, agents museogràfics, arquitectes i un musicòleg.

Després d’aquesta primera presa de contacte s’ha acordat una nova reunió que tindrà lloc a principis de juny, també amb l’empresa encarregada de la redacció del projecte de l’obra perquè hauran de treballar de la mà per a definir com actuar en l’edifici situat al carrer El Camí 44, un punt que es troba molt prop de dos enclavaments de la seua ruta, com són el col·legi Salesià Sant Vicent Ferrer i La Glorieta, llocs on va començar a cantar. També està en el camí cap al Cementeri Sant Antoni Abat, on descansa.

“Pas a pas anem avançant per a portar avant el Museu que Camilo mereix. Estem parlant d’un gran projecte que servirà per a homenatjar l’artista més gran nascut a Alcoi i que és més conegut mundialment, per aquest motiu també serà un important reclam turístic”, ha explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis.