Arriba la VIII edició del Festival Abril en Dansa i altres vegada xoparà molts racons d’aquestes ciutats.

Huit anys dedicant un mes sencer a promocionar la dansa en totes els seus aspectes: formació, exhibició, activitats divulgatives i enguany a més sumem les activitats inclusives.

Dansa EN CARRER, documentals, exposició fotogràfica, dansa en espais simbòlics de totes dues ciutats, etc.

A Elx espais com Escorxador, Gran Teatre i Escola ARTS s on podrem veure espectacles i a Alacant serà en el Teatre Principal, Casa Mediterrani, MACA, Santamaca, Conservatori Professional de Dansa José Espadero i Teatre Arniches.

Durant aquest més de dansa dedicaran molta importància també a la formació per a públic en general, amb tallers per a persones amb i sense diversitat funcional al costat de Marisa Brugarolas. I per a ballarins i professionals amb tallers coreogràfics i classes magistrals al costat de Laura Arís o Ailén Ramos.

Del 29 de Març al 29 d’Abril la dansa es converteix en protagonista a la província d’Alacant.

Companyies consolidades en l’actualitat escènica com a Projecte Tito Yaya, Thomas Noone, Ertza o Taiat Dansa així com companyies emergents com Korsia, Marcat Danse o Lali Ayguade.

Nous coreògrafs com la Grega Mina Ananiadou o el Valencià Joaquín Collado.

Companyies Joves com el Projecte GoOD (Elx), Carlos Carbonell, Over & Out Dansa, o la Universitat Anton Bruckner (Linz-Àustria).

Un ampli ventall de formats i estils que acosta el panorama del que succeeix en el món de la dansa actualment.

Una oportunitat única per a deixar-se portar per aquest art efímer i tan emocionant.