L’edil de Promoció Llingüística, Patricia Macià, ha presentat algunes activitats que es van a dur a terme amb l’objectiu de promocionar la llengua del valencià. Concretament, es van a distribuir pels diferents col·legis i escoles infantils 15.000 cartes perquè els més xicotets escriguen els seus regals als Reis Mags en valencià.

“A més, anem a repartir CD amb cançons i nadales en valencià en els diferents centres escolars”, ha explicat l’edil de Promoció Llingüística.

També es va a realitzar l’edició número 27 del concurs de Narrativa Curta en Valencià i en el qual l’any passat van participar un total de 697 xiquets.

“Cada any es fallen quatre premis, però est anem a incloure un cinquè premi de Pedagogia Terapèutica, per petició de professors”, ha assenyalat Patricia Macià.

D’altra banda, l’edil de Promoció Llingüística ha presentat també un joc educatiu titulat “Fent un passeig per Elx”, perquè tant xiquets i majors coneguen el terme municipal.

“L’objectiu és que els escolars coneguen el terme municipal d’Elx i ampliar també els coneixements dels adults sobre el nostre municipi”, ha explicat el tècnic municipal de Promoció Llingüística Enric Pastor.

El joc compta amb un fullet amb informació bàsica sobre els punts d’interès de la ciutat i està elaborat perquè juguen persones a partir de 6 anys.

Segons ha explicat Patricia Macià, el joc educatiu estarà disponible tant en centres escolars com a socials a la fi de mes o principis del mes que ve.