Prop d’1.500 persones han abarrotat la Plaça del Congrés Eucarístico per a veure a “Les veus del cor”, compost pels xiquets dels Petits Chanteurs de Saint Marc de Lió i la Escolanía i Cor Juvenil del Misteri d’Elx. Entre els assistents estava l’alcalde d’Elx, Carlos González, l’edil de Turisme, Mireia Mollà, i altres membres de l’equip de govern.

Aquest acte s’emmarca dins d’un projecte impulsat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Elx, subvencionada per l’Agència Valenciana de Turisme i que entra dins del marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

L’acte va donar començament a les 21:00 hores i va estar compost per tres parts. La primera d’elles ha sigut la protagonitzada per la Escolanía i Cor Juvenil del Misteri d’Elx; la segona, pels Petits Chanteurs de Saint Marc de Lió; i la tercera, en la qual tots dos cors han interpretat tres cançons conjuntes.

El dissabte l’actuació es va fer en el Palau de la Música de València, on es van esgotar les localitats. El pròxim 22 de setembre tots dos cors juvenils repetiran el concert a Lió.

Les Veus del Cor. Foto: Gabinet de Premsa. Aj. Elx

Les Veus del Cor. Foto: Gabinet de Premsa. Aj. Elx