Al setembre va donar principi la nova temporada de cinema en Cultura Sant Joan, aconseguint la desena edició de la Filmoteca de Sant Joan, que s’alternarà amb una sisena edició d’un també consolidat Cinefórum literari.

La dinàmica és la ja coneguda, amb la publicació de fullets i vídeos introductoris per a completar les sessions de Filmoteca i col·loquis per a les sessions de Cineforum. Tots els continguts són completament originals, editats per a l’ocasió.

Les sessions de Cineforum donen principi a les 19.30, mentre que l’hora d’inici per a la Filmoteca es manté en les 20.00, totes dues amb entrada gratuïta i en VOSE a l’Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan.

Tots els vídeos es pujaran al canal de Youtube de Filmoteca Sant Joan (que ja compta amb més de 2600 subscriptors), que al costat dels fullets en PDF, aniran apareixent enllaçats al costat del següent programa de sessions a l’Auditori de Cultura:

Els dilluns de febrer es componen de quatre sessions molt diverses quant a temàtica, començant amb un especial dedicat al ‘Dia Mundial contra el Càncer’ i acabant amb l’homenatge al centenari del ‘El gabinet del doctor Caligari’.

Programació de Febrer

DILLUNS 3. FILMOTECA ESPECIAL ‘CINEMA CONTRA EL CÀNCER’.

20.00 CINCUENTA/CINCUENTA. Jonathan Levine (els EUA, 2011). 100 min.

DILLUNS 10. FILMOTECA

20.00 BLOW OUT. Brian De Palma (els EUA, 1981). 108 min.

DILLUNS 17. FILMOTECA

20.00 VIVA LA LIBERTAD. René Clair (França, 1931). 104 min.

DILLUNS 24. FILMOTECA ESPECIAL ‘CENTENARI CALIGARI’

20.00 EL GABINETE DEL DR. CALIGARI. Robert Wiene (Alemanya, 1920). 77 min.