PCA GALLERY és la nova galeria d’art que té Alacant. El seu punt de d’atenció i showroom es troba en l’espai gastronòmic HESTIA LUCENTEUM al carrer la Vilavella, on conviuen aromes i color.

Després de 18 mesos, la galeria que codirigeixen Theo Arno i Simón Quere s’ha construït a partir de dos models: una galeria virtual a través del seu web www.pcagalleryart.com/. És fàcil contactar amb ells a través de les xarxes socials Facebook i Instagram.

El lloc actual és adequat per a la seua acció sobre l’art perquè li dóna més vida a l’art, nous ambients, noves olors… permet coses noves perquè el col·leccionista ve i pot fer un curs de cuina, però volen donar més. El taller de l’artista és un lloc per descobrir i trobar a l’artista. Es fa necessari reorganitzar el mercat de l’art on no sols és necessari el col·leccionista sinó també és necessari treballar el concepte de l’art amb la família. Cal ensenyar l’art a la gent.

Davant la stuación actual del mut de l’art, Theo Arno realitza la següent reflexió: «Considerant la nostra proximitat amb alguns artistes, volíem involucrar-nos amb ells per a ajudar al fet que el seu treball «existisca» millor. Vaig notar amb certa exasperació que els dogmes, diagrames i hàbits del «món de l’art», el de les galeries ordinàries, d’algunes institucions, impliquen l’observació d’un molt mal funcionament del qual els Pintors, Escultors, Fotògrafs, etc… són les primeres víctimes. Estem segurs, com uns altres, que molts paradigmes poden o deuen ser qüestionats…»

Aurélie Jeannin. Grand Abstraction-Lyrique
Aurélie Jeannin. Grand Abstraction-Lyrique

En el seu treball actual, estan valorant fer una exposició de serigrafies en la qual participarà el taller La Cosmonauta que és d’Alacant, que és una disciplina menys considerada en el món de l’art o estan arribant a acords amb autors i autores d’Alacant com per exemple amb Perceval Graells que serà molt interessant per a introduir-la en el mercat francesa. A mitjà termini han impulsat un projecte artístic que pretén combatre l’odi al feixisme que té un referent significatiu a Alacant en la Guerra Civil com va ser bombardeig del mercat el 25 de maig de 1938. Posseeixen un acuedo amb la sala B-ART on exposen a artistes que representen.

Construeixen els recursos de comunicació en diferents idiomes europeus que després els autors puguen utilitzar en la seua promoció. La clau d’aquest negoci és el mestissatge però l’art no és teoria perquè cal avançar cada dia. La seua missió és donar-li recursos a l’artista perquè puguen tindre una vida adequada.

El seu rol és presentar nous artistes en els diferents fòrums d’art contemporani europeu perquè PCA GALLERY és un projecte molt connectat amb França, Bèlgica o Alemanya: són una plataforma per a llançar artistes.

Per a contactar amb la galeria ho pots fer mitjançant:

Mail: pcagalleryart@gmail.com

Mòbil: 657544718 / 655945426

Hélène Yousse. Terres
Hélène Yousse. Terres