L’Auditori Teulada Moraira viurà aquest dissabte, 2 de març, una estrena internacional, Vents de Broadway by Púrpura Pansa, un gran concert en el qual viatjarem fins a Broadway i passejarem pels musicals com a Cabaret, Chicago, West Side Story, Cats o Els Miserables.

A les 19h començarà més que un concert, una explosió de colors, sensacions úniques i somriures perpetus a càrrec dels saxofonistes Manuel Romero, Juanlu Gozálvez, Héctor Andrés i Javier Teruel, la vocalista, Naira Rodrigo i Juan Lahuerta a la percussió.

Un espectacle que reuneix tots els ingredients per a marcar un abans i un després dins del món del musical, del saxofon i de la música en general. Per a això, quatre saxofons es multiplicaran i jugaran amb la versatilitat pròpia i exclusiva d’aquest fantàstic instrument, un percussionista amb múltiples malabars i pinzellades rítmiques en l’aire, i una fantàstica veu, suggeridora i captivadora, faran una passejada des dels musicals més clàssics com a Cabaret o Chicago fins a l’actualitat més recent dins d’aquest meravellós gènere que a ningú deixarà indiferent.

Un dels components de Púrpurapra Pansa, el teuladino Héctor Andrés Vents explica que “amb aquest espectacle s’ha volgut fer un pas cap avant i trencar la barrera de la música de cambra presentant un format diferent amb arranjaments de temes de musicals de Broadway per a quartet de saxofones, veu i percussió”.

Per a Andrés, “sempre és un plaer i orgull actuar a l’auditori del meu poble”. A més, comenta, quan des de Púrpura Pansa es va decidir buscar un lloc per a estrenar Vents de Broadway tots van estar d’acord que aquest espai cultural era el millor i “estic segur que el treball de quasi dos anys quedarà espectacular el dissabte a l’Auditori Teulada Moraira”.