Quevedo, el jove cantant canari de 21 anys, encapçala el cartell del ‘Colorín Acolorit Fest’, el festival que tindrà lloc el pròxim 17 de setembre a Torrevella. Aquest festival, organitzat per la regidoria de Joventut de l’ajuntament de la ciutat, Brilla Torrevella  i Horitzó Musical, té com a objectiu tancar la temporada de festivals a la província d’Alacant. L’actuació de Quevedo, que recentment s’ha posicionat com el primer cantant espanyol que ocupa el número u de la llista de Spotify Global amb el seu tema ‘Queda’t’, és una de les úniques cinc actuacions que l’artista oferirà en el seu gira per Espanya.
El ‘Colorín Acolorit Fest’ tanca l’estiu musical que ha viscut la ciutat salinera amb la celebració del festival ‘Brilla Torrevella’ amb més de trenta actuacions i concerts dirigits a tots els públics i edats, rebent més de 50.000 assistents i generant un impacte econòmic de 8 milions d’euros.
“Colorín Colorado es presenta com el macro tancament de la temporada de festivals d’estiu de la província d’Alacant. Volem que siga un esdeveniment únic, dirigit a un públic jove, per a posar el punt final a l’estiu musical que ha viscut la nostra ciutat amb Brilla Torrevella. D’aquesta manera, Torrevella tanca un estiu carregat de música i experiències posicionant a la ciutat i a la Vega Baixa com a destinació turística musical de referència.”, destaca Pablo Pamies, un dels promotors de la iniciativa.
Quant a la resta del cartell, el festival acollirà a partir de les 19’30 hores les actuacions de grups convidats com Recycled J i altres artistes que l’organització anirà anunciant en els pròxims dies. Les entrades ja estan a la venda i poden ser adquirides a través de la plataforma oficial Entrades al teu abast o directament des de la pàgina web del Colorín Acolorit Fest.
Quevedo, artista principal del Colorín Acolorit Fest
Els assistents podran gaudir d’un dels únics concerts que Quevedo oferirà aquest estiu a Espanya. Aquest jove de 21 anys, autor de temes com “Si volen frontear” o “Va caure la nit” convertits en tot un èxit, acumula més de 31 milions d’oïdors en Spotify. A més, el seu hit més recent “Queda’t” amb el raper Bizarrap ha aconseguit acumular en qüestió de mesos més de 378 milions de reproduccions, xifres que li han posicionat com el cantant espanyol amb més reproduccions la llista Spotify Global, per davant del britànic Harry Styles, Rosalía o el porto-riqueny Bad Bunny.