Sergio Peris-Mencheta torna a la dramatúrgia versionant i dirigint Quién es el Sr. Schmitt?, un text original del francés Sébastien Thiéry. L’elenc de la funció, estrenada el mes de setembre passat, està encapçalat pels actors Javier Gutiérrez i Cristina Castaño que donen vida a la parella protagonista. La cita el dissabte 26 de gener a les 19’30 h.

Javier Gutiérrez i Cristina Castaño, són el senyor i la senyora Carner, una parella que sopa tranquil·lament a la seua casa quan de sobte sona el telèfon. Però aquesta parella no té telèfon, almenys fins que comença a sonar en la prestatgeria. Creuen saber qui són, però el tritllege del telèfon és el tret d’eixida perquè comencen les preguntes, els dubtes, els judicis i els prejudicis, les mentides, els anhels propis i les exigències dels altres.

Disfressada de comèdia de l’absurd, ‘Qui és el senyor Schmitt?’ va mutant cap a la tragèdia existencialista. El que comença en comèdia, es converteix en thriller de suspens, acariciant el drama i fins i tot la tragèdia. Qui és el senyor Schmitt? és una reflexió sobre les dificultats que arrosseguem per a acceptar-nos com som, mostrar-nos sense màscares enfront dels altres i plantar cara al corrent que ens arrossega fins a la infelicitat.

Quién es el señor Schmitt?

De Sébastien Thiéry

Versió i adreça: Sergio Peris-Mencheta

Amb: Javier Gutiérrez, Cristina Castaño, Armant Buika, Xabier Murúa i Quique Fernández.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA.

DISSABTE 16 DE GENER 2019. 19’30 H.

Entrades des de 14 fins a 18 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i Majors de 65 anys.

Més informació: www.barcopirata.org