Aquest dissabte a la Sala Euterpe, Rafa Pons presenta el seu nou disc «La guerra del sexe» després de la presentació en 2018 en el Festival Acrobates d’Hospitalet i el seu gira per l’Argentina. En aquest, el seu sisé treball discogràfic, Rafa torna a incidir en aqueixa manera particular i mordaç de narrar la quotidianitat que ha forjat la seua trajectòria musical. El concert es realitzarà a les 22.30 h amb un preu d’entrada de 14 €.

Pons ens presenta 14 cançons eminentment rockeres, gravades amb la intensitat habitual però sense usar cap guitarra elèctrica ni sintetitzadors. S’ha apostat per la fusta de les guitarres acústiques, els pianos i els violins per a donar-li a tot el conjunt sonor un aire més folk que afavoreix molt a les cançons.

En tot aqueix canvi musical ha sigut clave la producció de Joan Berenguer, pianista i director artístic de Rafa Pons, i el gravar-ho íntegrament en els estudis de ACLAM a Barcelona.

També ha sigut fonamental la participació de Marcos Deker que ha gravat totes les guitarres i baixos del disc i de Eloi López que ha fet el propi amb bateries i percussions.

El disc compta, a més, amb les col·laboracions especials de l’adhesiu (Capoll Tonic) i d’Alba Carmona (Algo que tú no sepas).