Aquest dijous, 14 de març, la Biblioteca de Duanes de Xàbia té una cita literària molt especial amb la presentació de la primera novel·la de Rafael Andarias.  L’acte està previst a les 20 hores, obert a tots els interessats i comptarà amb la presència de l’autor, del regidor de Cultura,  Quico Moragues, la directora de la Biblioteca, Mariana López, i de l’editora Esperanza Morais.

Publicada per l’editorial Atlantis “Reina Victòria Hotel” es presenta com a combinació de suspens, acció i història d’amor emmarcada en els últims dies de la Guerra Civil. Ambientada al Madrid de 1936, està protagonitzada per una jove arqueòloga de conviccions republicanes. A través de la història, l’autor fa una anomenada a la reflexió sobre el nostre tràgic passat l’ombra del qual s’allarga fins al present.

Rafael Andarias Estevan és veí de Xàbia. Compagina la seua professió de metge amb l’escriptura, a més de ser l’alma mater dels Escacs Vivents de Xàbia i autor de molts dels seus llibrets. Ara, amb “Reina Victòria Hotel” s’endinsa en el món de la novel·la.