Ramón López presenta el premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” en la seua dècima tercera edició

Ramón López presenta el premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” en la seua dècima tercera edició

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Orihuela, a través del seu regidor delegat, ha informat de l’obertura del termini per a la presentació d’obres per al premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” que s’organitza amb la col·laboració de l’editorial Kaladraka i està dotat d’un premi de 5.000€ a l’obra guanyadora.

Ramón López ha indicat que “aquest concurs internacional contribueix des de fa tretze anys a la promoció de la poesia per a xiquets i xiquetes, i és una oportunitat per a contribuir a difondre el nom de la ciutat d’Orihuela a nivell internacional”.

Tota la informació del premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” es troba en la web de l’Ajuntament d’Orihuela i el termini de presentació d’obres finalitza el 21 de setembre de 2020. La decisió del jurat es farà públic entorn del 30 d’octubre de 2020, dia de l’aniversari del naixement del poeta oriolà Miguel Hernández. Aquells interessats a participar poden trobar les bases reguladores del concurs en: http://www.orihuela.es/educacion-cultura-deportes-y-festividades/concejalia-de-educacion/premios-y-concursos/premio_int_poesia_infantil_orihuela/13-ppico/.

En l’edició del 2019 es van presentar un total de 75 obres, de països com Espanya, l’Argentina, els EUA, Guatemala, Mèxic, el Perú, Regne Unit i l’Uruguai, sent guanyadora l’obra “Arbolidades” de David Hernández.

Finalment, López Cabrera ha recordat que “l’obra premiada serà publicada per l’editorial Kalandraka entorn del 21 de març de 2021, Dia de la Poesia, i entrarà a formar part de la col·lecció Orihuela de la qual formen part les obres guanyadores d’edicions anteriors”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X