La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Orihuela, a través del seu regidor delegat, ha informat de l’obertura del termini per a la presentació d’obres per al premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” que s’organitza amb la col·laboració de l’editorial Kaladraka i està dotat d’un premi de 5.000€ a l’obra guanyadora.

Ramón López ha indicat que “aquest concurs internacional contribueix des de fa tretze anys a la promoció de la poesia per a xiquets i xiquetes, i és una oportunitat per a contribuir a difondre el nom de la ciutat d’Orihuela a nivell internacional”.

Tota la informació del premi internacional de poesia per a xiquets i xiquetes “Ciutat d’Orihuela” es troba en la web de l’Ajuntament d’Orihuela i el termini de presentació d’obres finalitza el 21 de setembre de 2020. La decisió del jurat es farà públic entorn del 30 d’octubre de 2020, dia de l’aniversari del naixement del poeta oriolà Miguel Hernández. Aquells interessats a participar poden trobar les bases reguladores del concurs en: http://www.orihuela.es/educacion-cultura-deportes-y-festividades/concejalia-de-educacion/premios-y-concursos/premio_int_poesia_infantil_orihuela/13-ppico/.

En l’edició del 2019 es van presentar un total de 75 obres, de països com Espanya, l’Argentina, els EUA, Guatemala, Mèxic, el Perú, Regne Unit i l’Uruguai, sent guanyadora l’obra “Arbolidades” de David Hernández.

Finalment, López Cabrera ha recordat que “l’obra premiada serà publicada per l’editorial Kalandraka entorn del 21 de març de 2021, Dia de la Poesia, i entrarà a formar part de la col·lecció Orihuela de la qual formen part les obres guanyadores d’edicions anteriors”.