Fins al pròxim 25 de juny pot visitar-se a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi l’exposició ‘Entre vistas’ que signa l’artista Ramón Urios. Una col·lecció que reuneix més de mig centenar d’obres, entre les quals destaca una selecció d’olis i acrílics sobre fusta, llenç i cartó de paisatges de racons molt coneguts de la Marina Baixa, especialment de l’Alfàs, Altea i Asp.

L’exposició també alberga una desena de peces de fusta pintades per les dues cares de temàtica diversa i una selecció de 12 frases de pintors i escriptors famosos que parlen sobre el paisatge i sobre l’acte de pintar.

Ramón Urios es va iniciar en el món de l’art fa ara 13 anys, just abans de jubilar-se. Maestro de professió, ha participat en exposicions individuals i col·lectives. Guanyador del primer Certamen de Pintura Figurativa ‘Francesco de Benedetta’ de La Nucia, va quedar en cinquena posició en el Concurs Internacional Medusa Aurea de Roma.

Ara a l’Alfàs, presenta ‘Entre vistes’, una selecció de paisatges realistes que ens transporten a coneguts racons de la província d’Alacant. L’exposició pot visitar-se de dilluns a divendres, de 9.00 a 21.00 hores. Els dissabtes, l’horari de visita és d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.