L’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, al costat del regidor de Joventut, Domingo Paredes, el director del Reggaetón Beach Festival (RBF), Ernest Hidalgo, i el co-productor local del RBF, Lalo Díez, han oferit una roda de premsa per a presentar els concerts que, per primera vegada en la història del major esdeveniment musical de música urbana d’Europa, tindran també parada a la ciutat de la sal els dies 5 i 6 d’agost, al Parc d’Antonio Soria.
Per part de RBF es van anunciar els primers artistes del gran cartell internacional que desembarcarà en aquest enclavament de la Costa Blanca aquest pròxim estiu com són OZUNA, la súper estrela porto-riquenya, amic i col·laborador de Shakira i un de les grans icones del reggaetón des de fa quasi una dècada.
Ozuna serà el cap de cartell del Reguetón Beach Festival el primer dia del festival, el 5 d’agost. Serà la primera vegada que actua en el RBF i compta amb més de 50 milions de reproduccions mensuals en plataformes de música i és molt conegut per temes com Et pense, Monotonia amb Shakira o Taki Taki amb Selena Gómez, aquesta última cançó compta amb més d’un bilió de reproduccions en Spotify.
També seran presents dos compatriotes una mica més joves: BRYANT MYERS, pioner del trap llatí, col·laborador de Bud Bunny, ANUEL AA, autor de hits com Tanta Falta o Nocturna i LUNAY, un altre talent emergent de l’illa que va gravar amb Bud Bunny i Daddy Yankee la cèlebre Soltera i altres hits com a Bandida o Li agrada que la vegen. Els portaveus de RBF també van recordar que és molt més que un festival de música de dos dies, una experiència única que combina un ambient excepcional amb concerts dels artistes internacionals més rellevants del moment i una infinitat d’activitats complementàries: atraccions aquàtiques, batucades i cercaviles, classes de ball, de Zumba o de defensa personal, zones chill out de descans, piscina, food trucks amb tota mena de propostes gastro, tallers de maquillatge i perruqueria, estands de xicotets comerços locals i molt més. Tot el que ha convertit en la seua curta història a RBF en el Festival més popular i millor valorat entre els espanyols i pel qual enguany es preveu que passen fins a 600.000 persones. El Tour RBF pararà en 2023 també a Astúries, Barcelona, Benidorm, Galícia, Madrid, Mallorca, Marbella, Marina D´Or, Santander, Tenerife, etc. Acord estratègic per a Torrevella
Per part seua, l’alcalde, Eduardo Dolón va destacar la importància d’aquest acord estratègic per a Torrevella, “que fa un salt i situa la ciutat en el circuit nacional de grans festivals. Una elecció en la qual ha influït la seua projecció turística, el seu territori i el seu teixit empresarial local, amb una gastronomia i un oci que són el complement perfecte a RBF.
A més, “es tracta de generar un acord a mitjà i llarg termini amb un projecte internacional que en pocs anys ha posat el cartell de sold out en els seus esdeveniments de manera reiterada, amb una ciutat que compta amb tot el necessari tant a nivell d’infraestructures com de suport institucional per a tirar avant un gran festival com aquest ” En ser present el Tour RBF en les destinacions turístiques més importants del nostre país Torrevella no podia ser una excepció i enguany ha entrat en la gran família de RBF. Una família que defensa amb cura valores com la sostenibilitat, la seguretat, el respecte a l’entorn i als veïns, el foment del comerç local, la consciència social i la lluita contra qualsevol tipus d’abús contra les dones.
Les entrades de prevenda es van esgotar en poques hores, per la qual cosa s’espera que aquest nou esdeveniment de Torrevella esgote les seues entrades en un temps rècord.
Per a més informació i adquirir entrades, visite el lloc web oficial del festival: reggaetonbeachfestival.com.