Els Pous de Garrigós acolliran dissabte que ve dia 26 de novembre el recital de poesia “Poetas en el Puente de los Espejos H2O”, que reunirà més d’una vintena de poetes entorn de les temàtiques de l’aigua i del medi ambient, amb poemes inèdits que es presentaran per primera vegada al públic aqueix dia. Obert fins a completar l’aforament dels Pous, el recital tindrà lloc entre les 12.00 i les 14.00 hores.
El treball desenvolupat per al disseny d’aquest recital en el Museu d’Aguas d’Alicante parteix del treball literari realitzat per Esther Abellán amb l’obra “Poetes en el Pont dels Espills”, de l’editorial alacantina Eléctrico Romance que dirigeix Juanjo Cervetto. Aquesta antologia, formada per obres de seixanta-set autors, es presentarà aqueix mateix dia 26 de novembre durant la celebració de l’esdeveniment; és la reunió de l’obra d’un ampli espectre de poetes actiu que escriuen en castellà i que tenen una especial vinculació amb la província d’Alacant.

Els Pous de Garrigós obrin les seues portes una vegada més per a albergar una manifestació cultural, com ho fan des de fa temps. Aquest sistema d’aljubs del SXIX emana una peculiar atmosfera que el converteix en un enclavament únic per a qualsevol tipus d’expressió artística. Inaugurat en 2019 amb un objectiu inicial entorn de l’educació ambiental de la ciutadania, el Museu d’Aguas d’Alicante ha passat a formar part al llarg d’aquests anys de l’oferta museística de la ciutat, amb propostes culturals variades, gratuïtes i dissenyades per a tots els públics.

Poetes participants:
Luis Miguel Sanmartín
Consuelo Jiménez de Cisneros
María Engracia Sigüenza Pacheco
José Luis Rico
Rosa María Marcillas
Mariano Sánchez Soler
Octavio Jover Rico
Joaquín Juan Penalva
Annabel Villar
Julio Pavanetti
Milagros Román
Juan Ramón Torregrosa
Ramón Bascuñana
Rosa Cuadrado
Rafa García Jover
Ramón Andreu
Carlos Maluenda