L’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Cultura, Antonio Quesada, han visitat el recinte portuari de la localitat els Museus Flotants de Torrevella, on han presentat la remodelació integral de tota la señalítica, cartelleria, treballs de pintura en tota l’esplanada museística, així com la instal·lació de totes les mesures higièniques i sanitàries que s’han pres per a poder obrir al públic en breus dates el recinte, les quals estaven sense manteniment des de fa diversos anys.

Tota la cartelleria, tant de normes i horaris com de totes les peces expositives dels Museus Flotants, està retolada en espanyol i anglés, comptant com a novetat la col·locació d’un photocall en la zona d’entrada del submarí

Així mateix, s’ha dut a terme la substitució de totes les ombrel·les para-sols per les zones d’espera del Patruller, el Submarí S-61 “Delfín”, així com la zona escolar o de descans. La inversió de tota la remodelació integral del recinte dels Museus Flotants ha ascendit a 37.000 euros.

Cal destacar que per primera vegada el museu compta amb un total de 21 embarcacions de tota mena (Armada, Pesca, Embarcacions esportives) exposades per a ser visitades.

Finalment, el regidor de Cultura ha indicat que en uns 15 dies s’obrirà al públic en el seu horari habitual: de 9.30 a 14.00 hores.