La Biblioteca Miguel Hernández situada a la Casa de Cultura és sens dubte una de les dependències públiques que més tràfec de gent rep al llarg de la setmana gràcies a les seues múltiples activitats culturals, la consulta i préstec de material bibliogràfic i audiovisual i els seus espais comuns dedicats a l’estudi. La seua rehabilitació era necessària i es van aprofitar les vacances estivals per a la renovació del paviment.

D’aquesta manera s’ha eliminat l’atrotinada moqueta que cobria el sòl i en el seu lloc s’ha instal·lat tarima flotant en color gris clar. D’aquesta manera la biblioteca millora la seua seguretat enfront de possibles contagis, en substituir l’entapissat per un material molt més fàcil de netejar i desinfectar i a més gana en lluminositat per la seua tonalitat.

L’Alcalde, Fulgencio Cerdán, ha acompanyat a l’edil de Biblioteques, Eva García, per a comprovar el nou estat de les instal·lacions, les quals tornen a obrir les seues portes al públic. La biblioteca Miguel Hernández té actualment un horari de 9.30 a 13.30 hores. Disposa de restricció d’aforament i és obligatori l’ús de màscara protectora i gel desinfectant a l’entrada.

La regidoria de Biblioteques està molt agraïda de la gran faena, la professionalitat i el bon gust mostrats per a culminar un treball que no ha sigut senzill pel gran nombre de mobiliari fix que existeix en les dues plantes. El mes vinent de setembre està previst culminar la remodelació de la biblioteca amb la incorporació de les noves cadires que han sigut encarregades per a renovar les anteriors.