Casa Mediterráneo celebra hui divendres 12 d’abril una nova sessió del seu cicle temàtic “El Mediterrani hui”. En aquesta ocasió, sota el títol “La revolució de la plaça de Tahrir”, es posarà el focus en els esdeveniments que es van desenvolupar a Egipte en el marc del que van ser les primaveres àrabs de 2011. L’activitat tindrà lloc a les 19.30 hores.

La trobada comptarà amb la presència de Pedro Calvo-Sotelo i Tomás López Vilariño, diplomàtics experts a la regió que ens aportaran la seua visió i experiències dels esdeveniments, perquè van ser testimonis de les protestes que van derrocar el règim d’un dels mandataris més carismàtics de la regió: Hosni Mubarak, president d’Egipte des de 1981 fins a 2011. La periodista Sonia Marco serà l’encarregada de moderar el debat.

D’aquesta manera, s’analitzaran les causes que van impulsar als ciutadans egipcis a manifestar-se i exigir un canvi en el govern del seu país, així com els esdeveniments que es van succeir al país durant els 18 dies d’ocupació de la plaça de Tahrir, i com es va produir el canvi de règim després de la dimissió de Mubarak.

L’entrada és gratuïta i Casa Mediterráneo disposa de pàrquing a la disposició dels assistents fins a la finalització de l’acte.