El Festival de Guitarra “Ciutat d’Elx” va començar aquest divendres, amb el Claustre de San José ple, prop de 200 persones, que no van voler perdre’s l’estupenda actuació de Robin Mayer. Un concert en el qual el jove guitarrista belga va mostrar la seua capacitat per a transitar diferents repertoris. Des de Bach a Koshkin passant per Llobet per a finalitzar amb la celebrada “Sonatina” de F. Moreno Torroba. Meys va demostrar en tot moment el seu gran tècnica i especial sensibilitat. Davant la insistència del públic va oferir fora de programa la preciosa “Chanson” de M. Ponce.

 

El dissabte va ser l’actuació d’Eduardo Baranzano que va realitzar un complet programa amb peces de Johann Sebastian Bach, Leo Brouwer, Juan Falú, Reynaldo Hahn, Ángel Unzu i Enrique García Tolsa. Aquest experimentat músic de càmera i professor en el Conservatori Superior de Música de Navarra, és també professor en el Conservatori Francisco Escudero de Sant Sebastià, presideix l’Associació ‘AIREGEN’ de guitarra d’Euskadi i participa en l’adreça del Festival de Zarautz.

 

Avui, diumenge 22, a les 21.30 hores, amb entrada lliure, en el Claustre de San José, es podrà gaudir de l’actuació del francès Raphaël Feuillâtre. Jove virtuós de la guitarra clàssica nascut a París. Ha obtingut el títol de Bachelor of Performing Arts en 2017 amb els màxims honors. Actualment realitza un Màster en Interpretació Guitarrística amb Tristan Manoukian. Ha ampliat la seua formació amb mestres de la talla de Arnaud Sans, Gabriel Bianco i Judicaël Perroy, amb els qui treballa regularment durant els últims tres anys. Ha sigut guanyador de nombrosos concursos de guitarra a nivell internacional i habitualment és convidat a participar com a solista en importants festivals de guitarra a Europa.

Actuació Robin Mays. Foto: Gabinet Premsa. Festival Guitarra Ciutat Elx

Actuació Robin Mays. Foto: Gabinet Premsa. Festival Guitarra Ciutat Elx